Van analyse tot communicatiestrategie

konot-logoOnderwijsorganisatie Konot vroeg burobarbel advies over de strategische inzet van communicatie in de organisatie.

Van strategisch beleid naar communicatiebeleid

Stichting Konot bepaalde haar strategisch beleid voor de komende jaren. burobarbel vertaalde dit beleid naar een passende en doordachte communicatiestrategie voor de interne en externe communicatie.

Heldere analyse

Ik interviewde directeuren, leerkrachten, stafmedewerkers en de directie van de organisatie. Daarnaast werden de ouder-, leerling- en medewerkerstevredenheidsonderzoeken geanalyseerd en de diverse communicatiemiddelen onder de loep genomen. Dit resulteerde in een heldere analyse die sterke en zwakke punten blootlegde en richting gaf voor de toekomst.

Het vervolg

Stichting Konot volgt nu de stappen uit het communicatieplan om de strategische communicatie in de organisatie te integreren en te borgen.

Over Stichting Konot

Stichting Konot verzorgt katholiek basisonderwijs op 22 scholen in Noord-Oost Twente. Met 5.800 leerlingen en meer dan 500 medewerkers is het een toonaangevende onderwijsorganisatie in de regio.

Doordachte strategie nodig?

Ook een heldere analyse en doordachte communicatiestrategie voor je organisatie? Ik kom graag een keer kennismaken.
Neem contact op via 06 55 92 52 82.

Terug

Volg burobarbel op:

LinkedinTwitter

Contact

Haarspithoek 69
7546 KH Enschede
Telefoon 06 559 25 282
info@burobarbel.nl

Sterke punten van
communicatie en
public relations