Tekst en communicatieadvies

Tekst zie ik als een mooi instrument om je te onderscheiden. Het maakt jouw bedrijf zichtbaar en vindbaar. Bijvoorbeeld online door hoog in Google te scoren dankzij seo-teksten. Of waardoor jij eruit springt in een magazine met een beeldend verhaal over jouw organisatie. Daarbij denk ik altijd mee over jouw communicatiestrategie. Want het een, kan niet zonder het ander.

Enthousiaste tekstschrijver en communicatieadviseur

Ik ben al ruim vijftien jaar communicatiemens in hart en nieren. Sinds 2010 freelance tekstschrijver en communicatieadviseur en eigenaar van burobarbel communicatie&pr. Met een kritische blik, scherpe pen en praktische aanpak verzorg ik elk communicatieproject tot in de puntjes. Meedenken, plannen ontwikkelen, coördineren en tekstschrijven, daar heb ik veel plezier in.

Mijn specialiteit?

Is toch echt de combinatie van tekst en communicatie. Zodat je niet alleen een overtuigende tekst hebt, maar tegelijk ook werkt aan het versterken van je merk.

Wat opdrachtgevers over mij zeggen

"Bedankt, Barbel! De teksten lopen heerlijk: in een mooie vogelvlucht wordt ons aanbod neergezet, op een prikkelende manier. Dus daar ben ik heel blij mee!"

(Wetenschapswinkel Universiteit Twente voor de website van Novel-T).

"Je hebt prachtig werk geleverd, Barbel. Ik heb grote waardering voor wat je hebt gedaan. Je zet hiermee zoveel moois in beweging!"

(Over het droomboek voor lifeplanner Robin Heuten, Freedomfocus).

Ik schrijf voor jou ook graag:

  • webteksten en blogs
  • tekst voor nieuwsbrieven
  • artikelen voor magazines
  • teksten voor folders
  • persberichten
  • teksten voor social media
  • jaarverslagen en beleidsstukken
  • uitnodigingen
  • brieven of direct mail
  • advertentieteksten

Alleen eindredactie ook mogelijk?

Zeker. Regelmatig krijg ik de vraag: "Wil je even naar deze tekst kijken? Het loopt niet lekker, maar ik weet niet hoe ik het moet oplossen."
Meestal klopt de opbouw van de tekst niet of de tekst is te wollig. Ik breng dan structuur aan en maak het pakkender door concrete woorden te kiezen. Dus, kom je er niet uit? Vraag gerust om advies.

In de buurt?

Vanuit de Garage in Enschede werk ik vooral voor bedrijven en organisaties in Twente en de Achterhoek. Niet in de buurt? Geen nood, via de telefoon en skype overleggen kan altijd. En anders is een reisje naar deze streek zeker de moeite waard;-)

In mijn LinkedIN profiel lees je meer over mijn achtergrond en ervaring.

Volg burobarbel op:

LinkedinTwitter

Contact

Haarspithoek 69
7546 KH Enschede
Telefoon 06 559 25 282
info@burobarbel.nl

Verfrissende
communicatie
concepten